Intelepciunea pare sa fie comoara oamenilor. Dar eu, acum, de ce as fi inteleapta? De ce sa-mi doresc acest lucru?! Pentru ca, asa, as putea evita o serie de intamplari nefavorabile din viata mea? Hmmm… Parca existau cateva lucruri in viata de care nimeni nu poate fugi. Pentru a avea o „judecata dreapta” . Loool, nu sunt nici judecator, nici Dumnezeu si, in niciun caz, nu am de gand sa conduc viata nimanui.
Principalul motiv pentru care nu vreau sa fiu inteleapta este ca imi lipsesc atat de multe lucruri, de departe mai importante decat mai sus numita. De ce sa imi doresc intelepciune in clipe in care nu mi-ar fi de folos?
Ma bucur de ani in care nu trebuie sa iau viata prea in serios. Pe parinti ii inteleg, ei cauta intelepciunea pentru ca rolul lor in lume este mult mai important decat al meu. N-as fi o idioata ca sa incep sa sfidez eu tot ce misca si ce nu misca pentru ca sunt tanara si ” le stiu pe toate” insa chiar nu am de gand sa primesc lucrurile cu forta, jur, chiar nu am de gand sa grabesc sirul evenimentelor. Nu acum !
A, si, in niciun caz nu am nevoie de sfaturi de la persoane carora nu le cer nimic. Mersi,mama pentru tot ce ai facut pentru mine si pentru ceea ce faci in continuare chiar daca eu nu pot sa vad de fiecare data.

De ce sa nu fii intelept.